Пятница, 19.04.2024, 12:43
DIVE-POINT Сайт дайверов  Донецкой области и в частности г. Горловка
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 2 из 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Модератор форума: DIVE-POINT, SENDER  
Форум » Форум дайверов г. Горловка » ПОДВОДНАЯ ОХОТА » Удостоверение подводного охотника (Регистрация п/охотника в Донецкой области.)
Удостоверение подводного охотника
НарушительДата: Пятница, 12.06.2009, 10:30 | Сообщение # 16
Новичек
Группа: Пользователи
Сообщений: 9
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Quote (Sanych_R)
Я спорить с вами и не собирался, не надо это мне, у меня такая орг. есть перед глазами > 17 лет и я в курсе всех дел, и не стоило столько тарахтеть по клавишам и меня убеждать, а уж кто там и что будет "тянуть" и на каких началах....решайте сами, я просто поделился своим опытом, дабы люди не думали, что у нас так всё уж просто с нашими чинушами.
А было дело, отчётик один не сдали, причём с подачи налоговой - "типа напишите письмецо и не таскайте пустые бумажки", а потом они же сами и в кусты, -не было такого. И насчитали нам денег, хотя закон про штраф приняли гораздо позже, но выкатили штрафик на 2500грн за весь отчётный период и задним числом ( ну страна у нас такая), а если учесть что это было лет 6 назад, то бабасики были немалые, и ты хоть с шапкой по миру иди собирай эти взносы. Суд, адвокаты - "веселуха была", отбились, выиграли дело, но осадочек остался крепкий. А вляпался очень "старый" бухгалтер и с очень солидным стажем.
На счёт продаж, производства и т.д. забудьте эти варианты прикрыли много лет назад, но можете под своим крылом открыть ООО, так его и так можно открыть.Печатей, штампиков можно наделать кучу, НО кроме названия из буквочек ничего не моги, а хочется для понту какую-нибудь там к примеру рыбку, а НИЗЗЯ. Я просто менял печать, (износилась) хотел оставить логотип который сам когда-то и нарисовал, ага счас же, такие деньги нужны чтобы заново зарегистрировать, мало не покажется. А он же был рисунок, НЕТ - докажи, что не скрал.
Главное определиться, Кому и Зачем это нужно? А дальше всё пойдёт....Так что, удачи в начинаниях, и в добрый путь!

Наверное обидели Вы когото крепко, или бабло срубили неделившись, что вам решили преподнести такой запоминающийся урок.
А налоговики могут придраться и к столбу, если Вы столб конечно. Мне понадобилось более десяти лет, чтобы найти на них управу. И если их еще не передергивает при виде меня, значит мы или нашли общий язык, или еще не пересекались. Областных налоговиков я считаю более крутыми, так как мое руководство здерживает мои порывы более "тесно" с ними пообщаться, но иногда такое общение вполне удается.
"Волков боятся - в лес не ходить". Если через неприбыльное общество Вы не решили проворачивать аферы, то и бояться нечего. Придерживайся четко определенных нехитрых правил, не верь на слово (да и писулькам пожалуй) никаким контролирующим органам и спи спокойно. Если жильцы многоквартирного дома объединились в небольшую общественную организацию по защите своих домовых прав, и не лезут со своим уставом в чужой огород, то никто не сможет срубить с такого общества немеренного бобла, которого к тому же у них в активах нет.
Ты спорить не хочешь, и я убеждать тебя не буду, но картина тобой писана черными красками. Но если уж писать новое полотно, то давайте использовать всю цветовую гамму.
А вообще мне это не к чему. Если Вам не надо, то мне и подавно. Я занырнул нарушителем, Нарушителем и останусь.
Ежели кто-то решит на практике решить проблему с официальными удостоверениями подводного охотника, тогда я пожалуй составлю компанию, а убеждать когото в чемто - увольте.


Нарушитель это не браконьер, а временная неизбежность.

Сообщение отредактировал Нарушитель - Пятница, 12.06.2009, 10:43
 
Sazan76Дата: Понедельник, 31.08.2009, 19:46 | Сообщение # 17
Новичек
Группа: Пользователи
Сообщений: 18
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Доброго здоровья всем! Тема сдвинулась, радует что не только меня интересует этот вопрос. Киевляне на хрустальном гроте сделали клубные карты. И по отзывам в общении с рыбинспекцией очень помогает. Клуб это общественная организация? Никаких проблем с контролирующими органами у них нет, иначе на форуме была-бы шумиха.

Лучше два раза наступить на взрослые грабли чем один раз на детские !
 
НарушительДата: Вторник, 01.09.2009, 09:33 | Сообщение # 18
Новичек
Группа: Пользователи
Сообщений: 9
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Quote (Sazan76)
Тема сдвинулась, радует что не только меня интересует этот вопрос.

Чтобы еще дальше сдвинуть эту тему с мертвой точки, предлагаю черновик Устава общественной организации для подводных охотников. Пишите свои замечания и предложения (а также более интересное название для такой организации). Возможно после соответствующих изменений его удастся показать в нашем областном министерстве юстиции и в соответствии с их бзыками привести его в более готовый для использования вариант. (Если дело пойдет, то я выложу образцы других необходимых для регистрации документов, о которых я уже выяснял на своем районном уровне).
ЗАРЕЄСТРОВАНО: ЗАТВЕРДЖЕНО:
Донецьким областним Установчим з'їздом
управлінням юстиції Донецької областної
“___” ____________ 2009 року Асоціації “ПодвОх”
Наказ № ____________ Протокол № 1
Свідоцтво № ________ “___” _________ 2009 року
Начальник
Донецького областного
управління юстиції:
________________ *.*. ***********
СТАТУТ

Донецька областна
Асоціація «ПодвОх»

м. Донецьк 2009 рік

Добавлено (01.09.2009, 10:02)
---------------------------------------------
Стаття 1
ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
1.1. Донецька областна Асоціація «ПодвОх» (надалі - «Асоціація») є добровільне неприбуткове об'еднання любителів підводного світу, дайвінгу та підводного мисливства, створена на основі єдності інтересів для спільної реалізації громадянами своїх прав і свобод, при збереженні самостійності та незалежності членів, які входят до неї згідно з Конституцією України, Законом України «Про об'єднання громадян» та Законом України «Про оподаткування прибутку підприємств».
1.2. Засновники Асоціації:
1.2.1. ********* ********* ********, 19** року народження. Місце постійного проживання: Донецька область, місто Донецьк, вулиця ************* будинок № *** квартира № ***. Паспорт ** ****** від **/**/**** року виданий **********************************************.
1.2.2. ********* ********* ********, 19** року народження. Місце постійного проживання: Донецька область, місто Донецьк, вулиця ************* будинок № *** квартира № ***. Паспорт ** ****** від **/**/**** року виданий **********************************************.
1.2.3. ********* ********* ********, 19** року народження. Місце постійного проживання: Донецька область, місто Донецьк, вулиця ************* будинок № *** квартира № ***. Паспорт ** ****** від **/**/**** року виданий **********************************************.
1.3. Асоціація створена і діє на основі добровільності, рівноправності, самостійності та незалежності їх членів (учасників), самоврядування, законності та гласності. Асоціація вільна у виборі напрямів своєї діяльності, яка направлена на провадження екологічної, оздоровчої, аматорської спортивної, культурної освіти та наукової діяльності. Обмеження діяльності Асоціації може встановлюватись тільки Конституцією та законами України.
1.4. Асоціація всю роботу будує на основі поваги до особистої думки і гідності кожного члена Асоціації, широкого демократизму і гласності, виборності, законності, додержання вимог Статуту, відповідальності за виконання прийнятих рішень і своїх зобов'язань.
1.5. Асоціація є юридичною особою. Права та обов'язки юридичною особи Асоціації набуває з дати її державної реєстрації.
1.6. Асоціація може мати самостійний баланс, розрахунковий, валютний та інші рахунки в установах банків, печатки і штампи зі своїм найменуванням, інші реквізити.
Асоціація може використовувати власну символіку, яка підлягає державній реєстрації у порядку, що визначається Кабінетом Міністрів України. Символіка товариства затверджується відповідно до його Статуту.
1.7. Асоціація здійснює свою діяльність на підставі та відповідно до Конституції України, чинного законодавства, цього Статуту, внутрішніх нормативних документів Асоціації та рішень зборів всіх членів або представників членів Асоціації.
1.8. Асоціація взаємодіє з физичними та юридичними особами, органами державної влади, громадськими організаціями і колективами громадян.
Всі питання взаємовідносини з громадськими організаціями України та інших держав вирішуються на договірних і добровільних засадах.
1.9. Втручання Асоціації у діяльність державних органів, службових осіб та у діяльність інших об'єднань громадян, так само як і втручання державних органів та службових осіб у діяльність Асоціації, не допускається, крім випадків, передбачених Законом.
1.10. Асоціація має право на добровільних засадах з іншими об'єднаннями громадян засновувати або вступати в спілки (союзи, асоціації тощо), утворювати блоки та коаліції, укладати між собою угоди про співробітництво і взаємодопомогу.
1.11. Якщо одне або більше положень цього Статуту втратять юридичну чинність або будуть у встановленому порядку визнані недійсними, це не є підставою для втрати юридичної чинності або визнання недійсними інших положень Статуту і Статуту в цілому.

Добавлено (01.09.2009, 10:03)
---------------------------------------------
Стаття 2
НАЗВА АСОЦІАЦІЇ, ЙОГО ЮРИДИЧНА АДРЕСА,
СТАТУС ТА СТРУКТУРА
2.1. Повна назва Асоціації:
2.1.1. Українською мовою - Донецька областна асоціація «ПодвОх»
2.1.2. Російською мовою – Донецкая областная ассоциация «ПодвОх».
2.2. Скорочена назва Асоціації:
2.1.1. Українською мовою - Асоціація «ПодвОх»
2.1.2. Російською мовою - Ассоциация «ПодвОх».
2.3. Асоціація має виключне право на використання своєї назви. Використання назви Асоціації фізичними та юридичними особами, які не належать до Асоціації, для цілей, не пов'язаних з діяльністю Асоціації, забороняється.
2.4. Юридична адреса Асоціації: Україна, *****, Донецька область, місто Донецьк, вулиця *************, будинок № **/**.
2.5. Асоціація утворено і діє з місцевім статусом. Діяльність Асоціації поширюється на території Донецької області. Територія діяльності самостійно визначається Асоціаціею.
2.6. Основою Асоціації є місцеві осередки, які створюються за ініціативою та волевиявленню не менш як трьох осіб, діють згідно цього статуту та підлягають легалізації в установленому порядку.

Добавлено (01.09.2009, 10:03)
---------------------------------------------
Стаття 3
МЕТА, ЗАВДАННЯ ТА ПРАВА АСОЦІАЦІЇ
3.1. Асоціація створено з метою провадження екологічної, оздоровчої, аматорської спортивної, культурної освіти та наукової діяльності.
3.2.1. Основні завдання Асоціації:
- провадження екологічної, оздоровчої, аматорської спортивної, культурної освіти та наукової діяльності;
- сприяння розвитку любительського і спортивного рибальства, дайвингу та підводного полювання;
- прищеплення інтересу до любительського і спортивного рибальства, дайвингу та підводного полювання;
- пропаганда та агітація фізичних та юридичних осіб до здійснення любительського і спортивного рибальства, дайвингу та підводного полювання;
- навчання та інструктаж членів Асоціації та інших громодян України Правилам любительського і сортивного рібальства дайвингу та підводного полювання, заходам безпеки на водоймах, та інші знання з подальшої перевіркою цих знань, та видачою відповідного свідотства, грамот, посвідчення підводного мисливця, або інших підтверджуючих документів, які свідчать про відповідний рівень іх навчання або знань.
- організація виставок, конкурсів або змагань з любительського і спортивного рибальства, та підводного полювання, або учать у таких виставк, конкурсів та змаганнях організованих другими особами;
- представлення і захист законних соціальних, економічних, творчих, вікових, національно-культурних, спортивних та інших спільних інтересів членів (та інших підводних мислиців) у державних та громадських організаціях, та перед іншими физичними та юридичними особами;
- організація заходів по вивченню природного та водного середовища України та інших країн світу;
- співучасть у розвитку масової фізичної культури, спорту, туризму та допомога спортивним товариствам та туристичним організаціям;
- розповсюдження інформації і пропаганда своєї цілі та ідей;
- здійснення будь якої діяльності пов'язаною з провадженням екологічної, оздоровчої, аматорської спортивної, культурної освіти та наукової діяльності, яка не суперечить чинному законодавству.
3.2.2. Інші основні завдання Асоціації:
- сприяння розвитку технічних і прикладних видів спорту;
- прищеплення інтересу до технічної творчості, винахідницької і раціоналізаторської діяльності;
- пропаганда та агітація фізичних та юридичних осіб до застосування альтернативних джерел енергопостачання, в тому числі допомога по їх створенню (або придбанню) та подальшої експлуатації;
- діяльність по створенню (або придбанню) та експлуатації альтернативних джерел енергопостачання та забезпечення такою екологічною енергією фізичних або юридичних осіб;
- організація виставок, конкурсів або змагань з екологічної, оздоровчої, аматорської спортивної, культурної освіти, наукової діяльності, або учать у таких виставок, конкурсів та змаганнях організованих другими особами;
- ідейна, організаційна та матеріальна підтримка інших об'єднань громадян відповідного виду, надання допомоги в їх створенні;
- створення і вдосконалення навчально-матеріальної і спортивної бази ;
- ознайомлення членів Асоціації з культурною спадщиною Батьківщини, та інших країн світу;
- допомога населенню та членам Асоціації у патентуванні винаходів пов'язаних з екологічної, оздоровчої, аматорської спортивної, культурної освіти та наукової діяльності, та захист їх законних інтересів;
3.3. Для здійснення цілей і завдань, визначених у статутних документах, Асоціація користується правом:
- виступати учасником цивільно-правових відносин, набувати майнові і немайнові права;
- представляти і захищати свої законні інтереси та законні інтереси своїх членів (та інших підводних мислиців) у державних та громадських органах, та перед іншими физичними та юридичними особами;
- брати участь у політичній діяльності, проводити масові заходи (збори, мітинги, демонстрації тощо);
- ідейно, організаційно та матеріально підтримувати інші об'єднання громадян, надавати допомогу в їх створенні;
- створювати установи та організації;
- засновувати підприємства, необхідні для виконання статутних цілей;
- одержувати від органів державної влади і управління та органів місцевого самоврядування інформацію, необхідну для реалізації своїх цілей і завдань;
- вносити пропозиції до органів влади і управління;
- розповсюджувати інформацію і пропагувати свої ідеї та цілі;
- засновувати засоби масової інформації.
Для виконання статутних завдань Асоціація може створювати спортивно-технічні клуби, курси, гуртки і секції.
3.4. Асоціація користується іншими правами, передбаченими законами України.

Добавлено (01.09.2009, 10:04)
---------------------------------------------
Стаття 4
ДЖЕРЕЛА НАДХОДЖЕННЯ І ПОРЯДОК ВИКОРИСТАННЯ КОШТІВ ТА ІНШОГО МАЙНА АСОЦІАЦІЇ, ПОРЯДОК ЗВІТНОСТІ, ЗДІЙСНЕННЯ ГОСПОДАРСЬКОЇ ТА ІНШОЇ КОМЕРЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ, НЕОБХІДНОЇ ДЛЯ ВИКОНАННЯ СТАТУТНИХ ЗАВДАНЬ
4.1. Асоціація може мати у власності кошти та інше майно, необхідне для здійснення його статутної діяльності.
4.2. Основні джерела надходження Асоціації складають:
- кошти або майно, які надходять безоплатно або у вигляді безповоротної фінансової допомоги чи добровільних пожертвувань;
- доходи отримані у вигляді процентів, дивідендів, страхових виплат і відшкодувань, а також роялті;
- дотацій або субсидій, отриманих з державного або місцевого бюджетів, державних цільових фондів або у межах благодійної, у тому числі гуманітарної допомоги чи технічної допомоги, що надаються Товариству відповідно до умов міжнародних договорів, згода на обов'язковість яких надана Верховною Радою України;
- кошти або майно, яко находить від проведення основної діяльності.
4.3. Асоціація набуває право власності на кошти та інше майно, передане йому засновниками, членами (учасниками) або державою, набуте від вступних та членських внесків, пожертвуване громадянами, підприємствами, установами та організаціями, а також на майно, придбане за рахунок власних коштів чи на інших підставах, не заборонених законом.
4.4. Основна діяльність Асоціації:
- надання благодійної допомоги, просвітніх, культурних, наукових, освітніх та інших подібних послуг для суспільного споживання, зі створення систем соціального самозабезпечення громадян та для інших цілей, передбачених статутними документами, укладеними на підставі норм відповідних законів про неприбуткові організації;
- продаж товарів (послуг), які пропагують принцип та ідеї, для захисту яких було створено Асоціацію, та які є тісно пов'язаними з її основною діяльністю, якщо ціна таких товарів (послуг) є нижчою за звичайну або коли така ціна регулюється державою.
4.5. З метою виконання статутних завдань і цілей Асоціація може здійснювати необхідну господарську та іншу комерційну діяльність шляхом створення госпрозрахункових установ і організацій із статусом юридичної особи, заснування підприємств в порядку, встановленому законодавством.
4.6. Асоціація має право на майно та кошти, придбані в результаті господарської та іншої комерційної діяльності створених ним госпрозрахункових установ та організацій, заснованих підприємств.
4.7. Кошти та інше майно Асоціації не може перерозподілятись між їх членами і використовується для виконання статутних завдань або на благодійні цілі, а у випадках, передбачених законодавчими актами, за рішенням суду спрямовується в доход держави.
4.8. Право власності Асоціації реалізують їх вищі статутні органи управління в порядку, передбаченому законодавством України та статутними документами.
4.9. Асоціація та створені ним установи та організації ведуть оперативний та бухгалтерський облік, статистичну звітність, реєструються в органах державної податкової інспекції та вносять до бюджету платежі у порядку і розмірах, передбачених законодавством.
4.10. Асоціація у встановленому порядку подає фінансовим органам декларації про свої доходи та витрати.
4.11. Асоціація регулярно обнародує свої основні документи, склад керівництва, дані про джерела фінансування та витрати.
4.12. Асоціація отримує ліцензії, сертифікати, свідоцтва, інші види дозволів на право здійснення видів діяльності, щодо яких відповідно до чинного законодавства такі дозволи потрібні.
4.13. Окремі роботи, які вимагають від виконавця спеціальних знань та доступу до роботи, пов'язаною з державною таємницею, виконуються Асоціацією з залученням осіб, підготовлених в установленому для таких робіт порядку при наявності у них допуску встановленої форми.
4.14. Збереження державної таємниці Асоціацією здійснюється у відповідності до вимог Закону України «Про державну таємницю» та інших нормативних актів з цього питання.

Добавлено (01.09.2009, 10:05)
---------------------------------------------
Стаття 5
УМОВИ І ПОРЯДОК ПРИЙОМУ В ЧЛЕНИ ОБ'ЄДНАННЯ ГРОМАДЯН, ВИБУТТЯ З НЬОГО
5.1. Ніхто не може бути примушений до вступу в Асоціацію.
5.2. Членами Асоціації можуть бути особи які:
- досягли 14 років;
- визнають Статут Асоціації;
- сплачують членські внески.
5.3. Прийом в індивідуальні члени Асоціації проводиться Головою Асоціації за заявою громадянина, та при сплати ним вступного членського внеску.
Вихід з Асоціації здійснюється за власним бажанням або за рішенням зборів Асоціації.
5.4. Асоціація може не мати фіксованого індивідуального членства. У діяльності Асоціації можуть брати участь колективні члени.
Колективними членами Асоціації можуть стати трудові колективи підприємств, організацій, навчальних закладів та інші організації.
Оформлення колективного членства в Асоціації та його припинення здійснюється за рішенням колективу, організації. Відповідно до цього рішення складається або заява про добровільний вступ до Асоціації, яка підписується усіма членами такого колективу, або заява за вихід колективу з Асоціації, яка повинна бути підписана більшістю членами цього колективу. Зарахування колективу проводиться на підставі голосування на загальних зборах Асоціації при обов'язкової участи представника цього колективу, та при сплати ними вступних членських внесків. Вихід колективу з Асоціації погоджується з Головою Асоціації та фіксується приказом по Асоціації.
5.5. Вимога про зазначення в офіційних документах щодо членства (участі) у Асоціації не допускається, крім випадків, передбачених законами України.

Добавлено (01.09.2009, 10:06)
---------------------------------------------
Стаття 6
ПРАВА І ОБОВ'ЯЗКИ ЧЛЕНІВ (УЧАСНИКІВ) АСОЦІАЦІЇ
6.1. Всі основні питання діяльності Асоціації вирішуються на зборах всіх членів Асоціації (або їх представників).
6.2. Члени Асоціації мають право: брати активну участь у виробленні, прийнятті й виконанні рішень; обирати і бути обраними до керівних органів; звертатися із заявами до керівних органів Асоціації і добиватися відповіді по суті; вільного виходу з Асоціації. Їм забезпечується першочергове право навчатися у навчальних організаціях Асоціації, на курсах, в гуртках, секціях та клубах, користуватися спортивним обладнанням та інвентарем, брати участь у змаганнях, конкурсах, виставках та інших заходах.
6.3. Члени Асоціації зобов'язані: виконувати вимоги Статуту; пропагувати мету і завдання Асоціації; сплачувати членські внески.
6.4. При прийомі усі члени Асоціації заповнюють обов'язкову анкету. У разі змини зазначених в неї даних необхідно у 30 денний строк письмово повідомити керівництво Асоціації. Внесення в анкету не правдивих даних веде до можливості виключення з членів Асоціації.
6.5. Діяльність або бездіяльність членів Асоціації, яка призвела, або могла призвести до шкоди інтересам Асоціації веде до можливості виключення з членів Асоціації.

Добавлено (01.09.2009, 10:06)
---------------------------------------------
Стаття 7
ОРГАНИ УПРАВЛІННЯ АСОЦІАЦІЇ ТА ЇХ ПОСАДОВІ ОСОБИ
7.1. Органами управління Асоціації є:
- Загальні збори Асоціації - вищий орган Асоціації;
- Наглядова рада - наглядовий орган Асоціації;
- Голова Асоціації - виконавчий орган Асоціації;
- Ревізійна комісія - контрольний орган Асоціації.
7.2. Посадовими особами органів управління Асоціації є Голова та члени Наглядової ради, Голова Асоціації та Голова Ревізійної комісії.
7.3. Посадові особи органів управління відповідають за заподіяну ними Асоціації шкоду відповідно до чинного законодавства України.
7.4. Посадові особи органів управління Асоціації звільняються від сплати членських внесків.
7.5. Посадові особи органів управління Асоціації виконують свою роботу добровільно без вимоги будь якої компенсації за свою працю. А у разі підписання з ними трудового контракту на них поширюється законодавство про працю, соціальне забезпечення і соціальне страхування.

Добавлено (01.09.2009, 10:07)
---------------------------------------------
Стаття 8
ПРАЦІВНИКИ АППАРАТУ УПРАВЛІННЯ АСОЦІАЦІЇ
ТА ТРУДОВИЙ КОЛЛЕКТИВ
8.1. Посади працівників апарату управління Асоціації визначаются загальними зборами Асоціації.
8.2. Список посад працівників апарату управління Асоціації може змінюватися на загальних зборах Асоціації в зв'язку з вибором пріоритетних напрямків діяльності Асоціації.
8.3. Працівники апарату управління Асоціації призначаються або Головою Асоціації при згоді Наглядової ради, або на загальних зборах Асоціації.
8.4. Працівники апарату управління відповідають за заподіяну ними Асоціації шкоду відповідно до чинного законодавства України.
8.5. Працівники апарату управління Асоціації звільняються від сплати членських внесків.
8.6. Працівники апарату управління Асоціації виконують свою роботу добровільно без вимоги будь якої компенсації за свою працю. А у разі підписання з ними трудового контракту на них поширюється законодавство про працю, соціальне забезпечення і соціальне страхування.
8.7. Трудовий колектив Асоціації включає усіх громадян, які своєю працею зайняті у діяльності Асоціації на основі трудового контракту, договору а також інших форм які регулюють трудові відносини працівника та Асоціації. При підписанні трудового договору з працівником Асоціація зобов'язана забезпечити умови та охорону праці, зарплатню не нижче мінімального рівня, а також інші соціальні гарантії, соціальне страхування та забезпечення. Асоціація платить внески по соціальному страхуванню та соціальному забезпеченню хто працює по найму.

Добавлено (01.09.2009, 10:08)
---------------------------------------------
Стаття 9
ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ АСОЦІАЦІЇ
9.1. Вищим органом управління Асоціації є Загальні збори Асоціації.
9.2. У Загальних зборах мають право брати участь всі члени Асоціації, або їх повноважні представники. Представник члена Асоціації діє на підставі письмової довіреності. Реєстрація членів Асоціації (представників членів Асоціації), які беруть участь у Загальних зборах проводиться в порядку, встановленому чинним законодавством.
9.3. До компетенції Загальних зборів відноситься:
(1)визначення основних напрямків діяльності Асоціації;
(2)внесення змін до Статуту Асоціації;
(3)обрання та відкликання Голови Асоціації;
(4)обрання та відкликання Голови та членів Наглядової ради Асоціації;
(5)обрання та відкликання Голови та членів Ревізійної комісії Асоціації;
(6)затвердження річних результатів діяльності Асоціації;
(7)створення, реорганізація та припинення діяльності кружків, гуртків, курсів, секцій і т.і.;
(8)прийняття рішення про суму вступних внесків;
(9)прийняття рішення про суму членських внесків;
(10)прийняття рішення про припинення діяльності (ліквідацію) Асоціації,
(11)прийняття рішень з інших питань, винесених на розгляд Загальних зборів членами Наглядовою радою, Ревізійною комісією, Головою Асоціації.
Повноваження, передбачені підпунктами (1), (2), (3), (4), (5), (6), (7), (8), (9) та (10) належать до виключної компетенції Загальних зборів і не можуть бути передані іншим органам управління Асоціації.
9.4. Загальні збори членів Асоціації мають право розглядати будь-які питання діяльності Асоціації, включаючи питання, що належать до компетенції інших органів управління Асоціації.
9.5. Загальні збори визнаються правомочними, якщо в них беруть участь члени Асоціації, або їх представники, що мають відповідно до цього Статуту більш ніж 60 відсотків голосів.
9.6. Рішення Загальних зборів приймаються більшістю в 3/4 голосів членів, що беруть участь у зборах, з наступних питань:
- внесення змін до Статуту Асоціації;
- прийняття рішення про припинення діяльності (ліквідацію) Асоціації.
9.7. З усіх інших питань рішення приймаються простою більшістю голосів членів (або їх представників), що беруть участь у Загальних зборах.
9.8. Голосування на Загальних зборах проводиться за принципом: один член Асоціації (або його представник) – один голос.
9.9. Окремі функції щодо господарського управління майном може бути покладено вищими статутними органами управління на створювані ними органи, місцеві осередки або передано спілкам Асоціації.
9.10 У разі необходности на залальних зборах може бути принято рішення о тимчасовом проведенні загальніх зборів на спеціально створенніх інтернет форумах. Тоді кожному члену Асоціації спеціально створенною коміссіею видаеться (або затверджуеться) таемний індивидуальній пороль, який запеспечує йому право для індівудуального голосування. Данні проведенного голосування повинні бути відкріти для просмотра (і контроля росподілу свого голоса) усім членам Асоціації.

Добавлено (01.09.2009, 10:08)
---------------------------------------------
Стаття 10
ПЕРЕОДИЧНІСТЬ І ПОРЯДОК СКЛИКАННЯ ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРІВ АСОЦІАЦІЇ
10.1. Загальні збори скликаються Головою Асоціації не рідше одного разу на п'ять років.
10.2. Голова Асоціації зобов'язаний скликати позачергові Загальні збори:
(1)у випадку неплатоспроможності Асоціації;
(2)за письмовою вимогою членів Асоціації, або їх представників, що складають у сукупності більш ніж 10 відсотків голосів;
(3)за письмовою вимогою Наглядової ради та (або) Ревізійної комісії Асоціації;
(4)у будь-якому іншому випадку, якщо цього вимагають інтереси Асоціації в цілому.
10.3. Якщо протягом двадцяти днів Голова Асоціації не виконав вимоги, зазначеної в підпункті (2) цієї статті, члени Асоціації вправі самі скликати позачергові Загальні збори. У такому випадку витрати членів Асоціації на підготовку та проведення Загальних зборів відшкодовуються за рахунок коштів Асоціації.
10.4. Про проведення Загальних зборів члени Асоціації повідомляються персонально шляхом письмового або усного повідомлення. Повідомлення про проведення Загальних зборів повинно бути зроблено не менш ніж за п'ятнадцять днів до дня скликання Загальних зборів.
10.5. Будь-який з членів Асоціації має право вносити свої пропозиції щодо порядку денного Загальних зборів не пізніше як за п'ять днів до їх скликання. Рішення про включення цих пропозицій до порядку денного приймається Головою Товариства за погодженням з Наглядовою Радою. Пропозиції членів Товариства, які складають більш ніж 10 відсотків голосів, вносяться до порядку денного обов'язково.
10.6. Загальні збори не вправі приймати рішення з питань, не включених до порядку денного.
10.7. Кожні загальні збори повинні починатися з обрання (з числа присутніх на цих зборах членів Асоціації) рахункової комісії, секретаря та голови зборів.
10.8. Протокол Загальних зборів Асоціації підписується головою, рахунковою комісією та секретарем зборів.

Добавлено (01.09.2009, 10:11)
---------------------------------------------
Стаття 11
НАГЛЯДОВА РАДА АСОЦІАЦІЇ
11.1. В Асоціації з числа членів Асоціації створюється Наглядова рада, яка є постійно діючим органом і представляє інтереси членів Асоціації в період між проведенням Загальних зборів і в межах компетенції, визначеної цим Статутом, контролює і регулює діяльність Голови Асоціації.
11.2. Наглядова рада підпорядкована Загальним зборам Асоціації, рішення яких є для неї обов’язковими.
11.3. У своїй діяльності Наглядова рада керується діючим законодавством України, Статутом Асоціації, іншими внутрішніми нормативними документами, а також рішеннями, прийнятими Загальними зборами Асоціації.
11.4. Ніякі органи Асоціації, за виключенням Загальних зборів, не мають права давати вказівки Наглядовій раді щодо порядку здійснення нею покладених на неї функцій, а також до інших питань її діяльності.
11.5. Голова та члени Наглядової ради обираються Загальними зборами Асоціації у кількості 3 (трьох) осіб строком на 5 (п'ять) років.
11.6. Членами Наглядової ради не можуть бути Голова Асоціації, Голова та члени Ревізійної комісії Асоціації.
11.7. Члена Наглядової ради може бути відкликано до закінчення терміну його повноважень за рішенням Загальних зборів Асоціації. У цьому випадку Загальні збори обирають нового члена Наглядової ради на термін повноважень, що залишився у Наглядової ради.
11.8. Роботою Наглядової ради керує Голова Наглядової ради.
11.9. Засідання Наглядової ради проводяться не рідше одного разу на рік. Наглядова рада правомочна приймати рішення, якщо в засіданні беруть участь не менше 2/3 її членів.
11.10. Річне засідання проводиться після закінчення фінансового року з метою розгляду річного звіту, балансу Асоціації, висновків Ревізійної комісії та аудиторського висновку за результатами перевірки за звітний рік.
11.11. Повідомлення про проведення засідання Наглядової ради разом зі стислою пояснювальної запискою відносно кожного питання порядку денного направляється кожному члену Наглядової ради в письмовій формі на пізніше ніж за п’ять робочих днів до дати проведення засідання. У повідомленні повинні бути зазначені час і місце проведення засідання, його порядок денний. До повідомлення додаються всі необхідні матеріали, пов’язані з питанням порядку денного засідання.

Добавлено (01.09.2009, 10:17)
---------------------------------------------
11. 12. До компетенції Наглядової ради відноситься:
(1)затвердження планів Асоціації та звітів про їх виконання;
(2)укладання договору з Головою Асоціації;
(3)припинення і тимчасове призупинення повноважень Голови Асоціації у випадках, передбачених даним Статутом, і обрання особи, яка тимчасово здійснює повноваження Голови Асоціації;
(4)прийняття рішення про притягнення до майнової відповідальності Голови Асоціації/ виконуючого обов'язки Голови Асоціації;
(5)надання дозволу Голові Асоціації на укладання однієї чи декілька угод щодо відчуження основних фондів (засобів) Асоціації;
(6)надання дозволу Голові Асоціації на укладання угод про оренду майна Асоціації;
(7)надання дозволу Голові Асоціації на укладання угод (контрактів) які стосуються зобов'язань Асоціації;
(8)надання доручень Ревізійній комісії або аудиторським організаціям на проведення перевірок фінансово-господарської діяльності Асоціації;
(9)погодження складу та обсягу відомостей, що становлять комерційну таємницю та конфіденційну інформацію Асоціації.
11.13. При голосуванні кожний член Наглядової ради має один голос. Рішення на засіданнях Наглядової ради приймаються простою бiльшостю голосів. При рiвностi голосів голос Голови Наглядової ради є вирішальним.
11.14. Наглядова рада призначає вiдповiдального секретаря Наглядової ради.
11.15. З ініціативи Голови Наглядової ради внаслідок особливих причин, що вимагають оперативності в ухваленні рішення, рішення Наглядової ради можуть бути прийняті методом опитування.
11.16. Протоколи засідань / голосування методом опитування оформляє відповідальний секретар Наглядової ради, який обирається на першому засіданні Наглядової ради. Протокол підписується Головою та відповідальним секретарем Наглядової ради.
11.17. Протоколи знаходяться на зберіганні у вiдповiдального секретаря Наглядової ради, копії протоколів повинні бути надані протягом 3 (трьох) робочих днів на вимогу будь-якого з членів Наглядової ради, Голови Асоціації, Голови Ревізійної комісії, а також ініціатору розглянутого питання направляються виписки з протоколів.
11.18. Повноваження члена Наглядової ради припиняються достроково у випадках:
1)фізичної неможливості виконання обов’язків (смерть, визнання безвісно відсутнім, тяжка хвороба);
2)подання особистої заяви до Наглядової ради про дострокове припинення повноважень і прийняття його відставки Наглядовою радою;
3)відповідного рішення Загальних зборів Асоціації;
4)в інших випадках, передбачених чинним законодавством.
11.19. Асоціація компенсує членам Наглядової ради транспортні, поштові витрати, а також витрати на відрядження, що пов’язані з виконанням ними своїх обов’язків. Члени Наглядової ради можуть отримувати за свою роботу винагороду, розмір та порядок виплати якої затверджуються Загальними зборами Асоціації.

Добавлено (01.09.2009, 10:17)
---------------------------------------------
Стаття 12
ГОЛОВА АСОЦІАЦІЇ
12.1. Виконавчим органом Асоціації, що здійснює керівництво його поточною діяльністю є Голова Асоціації.
12.2. Голова Асоціації підзвітний Загальним зборам Асоціації і Наглядовій раді та організовує виконання їх рішень.
12.3. Голова Асоціації обирається Загальними зборами строком на 5 (п'ять) років.
12.4. Повноваження Голови Товариства припиняються достроково у випадках:
1)фізичної неможливості виконання обов’язків (смерть, визнання безвісно відсутнім, тяжка хвороба, тощо);
2)подання особистої заяви Наглядовій раді про дострокове припинення повноважень і прийняття відставки Наглядовою радою;
3)відповідного рішення Загальних зборів Асоціації;
4)в інших випадках, передбачених чинним законодавством.
12.5. За рішенням Наглядової ради повноваження Голови Асоціації можуть бути призупиненими на строк, визначений Наглядовою радою, у випадках:
1)розслідування ймовірного зловживання Голови Асоціації своїми повноваженнями;
2)виникнення підозри щодо недобросовісного виконання Головою Асоціації своїх обов’язків;
3)у інших випадках, передбачених умовами Загальних зборів Асоціації щодо Голови Асоціації.
12.6. На Загальних зборах Асоціації, або засіданнях Наглядової раді (у разі його виклику) Голова Асоціації зобов'язаний персонально звітувати за результати діяльності Асоціації, та за виконання покладених на Асоціацію завдань.
12.7. Голова Асоціації вирішує всі питання діяльності Асоціації, крім тих, вирішення яких відноситься до компетенції Загальних зборів Асоціації та Наглядової ради.
12.8. Голова Асоціації вправі без довіреності діяти від імені Асоціації у відносинах з підприємствами, організаціями, державними і громадськими органами й організаціями, іншими юридичними особами та громадянами.
12.9. Голова Асоціації:
(1)приймає до членства у Асоціації;
(2)заохочує та накладає стягнення на членів Асоціації;
(3)за активну участь у роботі Асоціації тимчасово звільняє членів Асоціації від сплати членських внесків (но не більше чим на рік);
(4)визначає організаційну структуру, затверджує штатний розклад Асоціації;
(5)самостійно видає накази, розпорядження та інші акти управління;
(6)підписує банківські, фінансові та інші документи, пов'язані з поточною діяльністю Асоціації;
(7)самостійно приймає рішення про підписання (укладання) угод (контрактів) за винятком тих, на підписання (укладання) яких відповідно до цього Статуту потрібно одержати обов'язковий дозвіл Наглядової ради Асоціації;
(8)видає довіреності;
(9)приймає рішення щодо організації і ведення бухгалтерського обліку в Асоціації;
(10)організує розробку та надає на затвердження Наглядовій раді плани (бюджети) Асоціації;
(11)визначає склад та обсяг відомостей, що становлять комерційну таємницю та конфіденційну інформацію Асоціації;
(12)затверджує інструкції та положення про роботу структурних підрозділів Асоціації;
(13)призначає та відкликає керівників відділів, клубів, гуртків, курсів та секцій Асоціації;
(14)визначає умови оплати праці посадових осіб Асоціації;
(15)забезпечує охорону державної таємниці відповідно до вимог режиму секретності на підприємствах, діяльність яких пов'язана з державною таємницею;
(16)організує підготовку та проведення Загальних зборів Асоціації.
12.10. Перелік питань, що відносяться до компетенції Голови Асоціації може бути змінено відповідним рішенням Загальних зборів Асоціації.

Добавлено (01.09.2009, 10:18)
---------------------------------------------
Стаття 13
РЕВЕЗІЙНА КОМІСІЯ АСОЦІАЦІЇ
13.1. Контроль за фінансово-господарською діяльністю Голови Асоціації здійснюється Ревізійною комісією, яка обирається з числа членів Асоціації Загальними зборами Асоціації у загальній кількості 3 (трьох) осіб строком на 5 (п'ять) років та діє на підставі цього Статуту та чинного законодавства України.
13.2. При голосуванні кожний член Ревізійної комісії має один голос. Рішення на засіданнях Ревізійної комісії приймаються простою більшістю голосів. При рівності голосів голос Голови Ревізійної комісії є вирішальним.
13.3.Членами Ревізійної комісії не можуть бути Голова та члени Наглядової ради та (або) Голова Асоціації та (або) інші посадові особи Товариства.
13.4. Перевірки фінансово-господарської діяльності Голови Асоціації проводяться Ревізійною комісією:
- за рішенням Загальних зборів Асоціації;
- за вимогою Наглядової ради Асоціації;
- з власної ініціативи Ревізійної комісії Асоціації;
- за вимогою членів Асоціації, що складають у сукупності більш ніж 10 відсотків голосів.
13.5. При проведенні перевірок Ревізійній комісії повинні бути надані всі матеріали, бухгалтерські та інші документи, а також особисті пояснення посадових осіб Асоціації.
13.6. Голова Асоціації несе персональну відповідальність за виконання вимог Ревізійної комісії.
13.7. Ревізійна комісія доповідає про результати проведених нею перевірок Загальним зборам, Наглядовій раді та членам Асоціації, що ініціювали перевірку.
13.8. Ревізійна комісія складає висновок по річних звітах та балансах Асоціації. Без висновку Ревізійної комісії Загальні збори не вправі затверджувати річ<


Нарушитель это не браконьер, а временная неизбежность.
 
donpodvohДата: Четверг, 24.09.2009, 06:54 | Сообщение # 19
Новичек
Группа: Пользователи
Сообщений: 2
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Всем привет. 04.10.2009 в Донецк приедет инструктор по подводной охоте Игорь Миронычев из Днепра. Он проведет семинар по обучению подводной охоте с теоретической и практической частью. По окончании семинара выдается удостоверение подводного охотника УПФ. Организует этот семинар центр "Вертикаль" на бульваре Пушкина в Донецке. Желающим обучиться подводной охоте обращаться в центр "Вертикаль", контактный тел. 80508170063 - Константин. Мой тел. 80954046004 Алексей
 
DIVE-POINTДата: Четверг, 24.09.2009, 21:27 | Сообщение # 20
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 433
Награды: 0
Репутация: 3
Статус: Offline
сколько брать денюшки ? cool
 
donpodvohДата: Вторник, 29.09.2009, 16:25 | Сообщение # 21
Новичек
Группа: Пользователи
Сообщений: 2
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
150 грн на аренду бассейна и 500 грн ксива, плюс медсправка и фото 3*4
 
SanychДата: Вторник, 06.10.2009, 21:41 | Сообщение # 22
Группа: Удаленные





а медсправка на кой? и от кого?
 
DIVE-POINTДата: Вторник, 06.10.2009, 21:46 | Сообщение # 23
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 433
Награды: 0
Репутация: 3
Статус: Offline
наверное, для басейна cool , от терапевта, у нас еще из кожвена справку требуют cool ...
 
Sanych_RДата: Среда, 21.10.2009, 10:05 | Сообщение # 24
Интересующийся
Группа: Проверенные
Сообщений: 20
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
давно здесь не был, почитал и увидел, что дела то как здорово подвинулись у охотников.
Прочитал мне адрессованно от Нарушителя сообщение, хотел ответить в личку да он своё мыло скрывает, ну прямо как настоящий Нарушитель.Прийдётся ответить так, не сочтите за флуд, но ответить то надо:

Нар/ Наверное обидели Вы когото крепко, или бабло срубили неделившись, что вам решили преподнести такой запоминающийся урок.

я никого не обижал и не собираюсь, женщина которая вела бухгалтерию, уже в возрасте и хотя очень опытный бухгалтер, просто повелась на слова какой-то пигалицы из налоговой, а та ещё и бумаги потеряла, вот и получилась ИСТОРИЯ.

Нар/ А налоговики могут придраться и к столбу, если Вы столб конечно.

А у вас на лбу написано "я не столб" и они к вам не придираются biggrin - у них работа такая, если вы заметили у нас ещё и страна такая "интересная", на всех "фас" делают.

Нар/ Мне понадобилось более десяти лет, чтобы найти на них управу.
И если их еще не передергивает при виде меня, значит мы или нашли общий язык, или еще не пересекались. Областных налоговиков я считаю более крутыми, так как мое руководство здерживает мои порывы более "тесно" с ними пообщаться, но иногда такое общение вполне удается.

Блин, 10 лет жизни!!! Это нормально?

Нар/ "Волков боятся - в лес не ходить". Если через неприбыльное общество Вы не решили проворачивать аферы, то и бояться нечего. Придерживайся четко определенных нехитрых правил, не верь на слово (да и писулькам пожалуй) никаким контролирующим органам и спи спокойно.

Ничего никто не собирался проворачивать, организация, кстати одна из первых в городе и была сделана именно для того чтобы подводное плавание стало на законные рельсы и т.д.Да, на "писульках" обожглись, было дело.

А вообще Вы провернули громадный пласт работы, что само по себе здорово, и если всё дойдёт до логического конца, то и из Днепра не нужно будет приглашать спецов, поскольку будут свои.
Хотя, как вариант, можно было через киевскую федерацию подводной деятельности, получить сертификат охотника, потом инструктора и заниматься дальше этим под их крышей, но вот ребята там в последнее время делили всё время что-то, и был маленький бардак, но возможно самой охоты это и не коснулось.
Удачной всем охоты.

 
DIVE-POINTДата: Среда, 21.10.2009, 16:35 | Сообщение # 25
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 433
Награды: 0
Репутация: 3
Статус: Offline
Quote (DIVE-POINT)
наверное, для басейна cool , от терапевта, у нас еще из кожвена справку требуют cool ...

А теперь, у нас еще требуют кровь здавать на RV biggrin biggrin biggrin
и это чтобы взять справку для посещения бассейн...

 
Sanych_RДата: Четверг, 22.10.2009, 00:21 | Сообщение # 26
Интересующийся
Группа: Проверенные
Сообщений: 20
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
А кровь зачем??? Вы что там кровопускание будете делать? biggrin
Что-то наша медицина раздухарилась. Кстатитогда ещё на глисты нужна справка.
Может лучше в физдиспансер на Марии Ульяновой???
А что за бассейн такой жёсткий?
 
DIVE-POINTДата: Четверг, 22.10.2009, 11:41 | Сообщение # 27
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 433
Награды: 0
Репутация: 3
Статус: Offline
наш старый бассейн, долго не работал, а сейчас вроде бы начал, пришлось сдавать как положено кровь, осмотр у кож вен, терапевт думаю пошлет ренген делать ... борятся за здоровье нации biggrin :D biggrin

Кстати сейчас эпидемия бытового сифилиса , который передается даже через поручни в общественном транспорте, так, что ни кто не застрахован...
RV как раз и выявляет...

в принципе я согласен с этим, туда (басейн) ведь деток водят, а оно им надо ?!? ...

 
SanychДата: Пятница, 23.10.2009, 18:36 | Сообщение # 28
Группа: Удаленные





Да, блин справки покупают "на раз", что бы не бегать по кабинетам.
Хотя, как правило кто их может купить, в общественном транспорте ездит редко.
 
DIVE-POINTДата: Суббота, 24.10.2009, 00:14 | Сообщение # 29
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 433
Награды: 0
Репутация: 3
Статус: Offline
за то и вской гадостью болеют чаще, не в общественном транспорте, так в бане с девченкамии... cool wink biggrin
 
НарушительДата: Среда, 28.10.2009, 08:26 | Сообщение # 30
Новичек
Группа: Пользователи
Сообщений: 9
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Quote (donpodvoh)
Всем привет. 04.10.2009 в Донецк приедет инструктор по подводной охоте Игорь Миронычев из Днепра. Он проведет семинар по обучению подводной охоте с теоретической и практической частью. По окончании семинара выдается удостоверение подводного охотника УПФ. Организует этот семинар центр "Вертикаль" на бульваре Пушкина в Донецке. Желающим обучиться подводной охоте обращаться в центр "Вертикаль", контактный тел. 80508170063 - Константин. Мой тел. 80954046004 Алексей

Ну кто-нибудь купил их удостоверение? (Покажите какое оно).

А теперь немного слов о УПФ.
Согласно письма Государственной инспекции Госрыбинспекции от 05/03/2007г. № 6-10-278 по состоянию на этот период единственным (по их субъективному мнению) но ими согласованным документом (в соответствии к п. 4.3 действующих "Правил любительского и спортивного рыболовства"), который предоставляет право осуществлять подводную охоту в Украине, есть "Удостоверение подводного охотника УПФ".
(но в пункте 4.3. Порядка идет речь только о том, что подводный охотник должен иметь удостоверение, и оно не обязательно должно быть выдано УПФ или ФСП, а тем более согласовано Госкормрыбхозом или госрыбинспекцией).
Удостоверение подводного охотника УПФ имеет вид двухсторонней пластиковой карточки и имеет срок на один год с момента выдачи. Далее удостоверение будет ежегодно изменятся на новые после прохождения переподготовки в клубах УПФ, где охотники находятся на учете, ежегодной проверке состояния снаряжения для подводной охоты (подводные ружья и ножи), и необходимого медицинского осмотра подводного охотника.
Сама форма удостоверения, как и согласованная "Программа подготовки подводных охотников" была разработана Всеукраинской общественной организацией - Украинская подводная федерация (УПФ). И они выдают удостоверения после пройденного специального курса теоретической и практической подготовки подводного охотника в Национальных школах при клубах подводного плавания.
(Но это только их ежегодный источник доходов. Или вы думаете, что через год матерый подводный охотник теряет свои навыки нырять?!!! А их ежегодные расценки Вы видели выше.

Quote (donpodvoh)
150 грн на аренду бассейна и 500 грн ксива
При этом скорее всего еще и членские взносы будут далее взымать, если уже не сдирают со своих членов.
В программу УПФподготовки входит обязательный раздел "Нормативные документы рыбоохранного законодательства в Украине", но они сами его не знают, а тем более что-бы грамотного его изложить.
Ведь выходит им не известно, что на данный момент в Украине выдавать удостоверения подводного охотника может любая общественная (всеукраинская, международная, областная, районная или даже городская) зарегистрированная организация рыбаков или подводных охотников, которая прописала эту функцию у себя в уставе. И при этом совсем не обязательно свою законную деятельность согласовывать с госрыбинспекцией.
При этом, госрыбинспекция может дать команду своим инспекторам с большим рвением придираться к подводным охотникам имеющим удостоверения от других общественных организаций, но это только до первого судового разбирательства.
В подтверждении своих слов я бы хотел вспомнить "Временне положение о подводной охоте в Украине" от 07/06/96 года, где заниматься подводной охотой без "Удостоверения" было строго запрещено. И при этом Федерация подводного спорта Украины (ФСП) только себе приписывала право выдавать такие "Удостоверения" и обязывала всех подводных охотников Украины быть его членом и уплачивать ежегодные членские взносы, ежегодно проходить медосмотр, ежегодно сдавать зачеты, ежегодно проверять подводные ружья и регистрировать их вместе с ножами, иметь действующее страховое свидетельство от несчастных случаев, сурово выполнять "Правила любительского и спортивного руболовства" и т.д. и т.п.
Несмортря на то, что этот ЖЕСТКИЙ "документик" был УТВЕРЖДЕН Презиком ФПС + началом Главрыбводу Минрыбхоза и СОГЛАСОВАН с Головкой Комитета ПСиП ФСП + начиком отдела рыбохраны Главврыбводу Украины, им и тогда даже поддереться нехотелось, так как небыло в нем какой либо юридической силы.
Но чем лучше скажем УПС от ФСП, что они только себе приписывали такое право? Не ужто, чтобы быть единственным юр.лицов имеющим право выдавать удостоверения нужно лизать дупу Госрыбинспекции?! Возможно дело только в том, что обыкновенная общественная организация желающая выдавать удостоверения подводных охотников (по цене непромокаемого пластика сроком намного более чем год) еще не зарегистрировалась, а поэтому мы маємо тє що маємо.
А поэтому вопрос о создании скажем "Ассоциации (объединении свободных) подводных охотников" более чем кстати.
Жаль, что никто еще не хочет поставить на место УПФ, ФСП вместе Гссрыбинспекцией и на должном уровне отстоять свои Конституционные права.


Нарушитель это не браконьер, а временная неизбежность.

Сообщение отредактировал Нарушитель - Среда, 28.10.2009, 10:36
 
Форум » Форум дайверов г. Горловка » ПОДВОДНАЯ ОХОТА » Удостоверение подводного охотника (Регистрация п/охотника в Донецкой области.)
  • Страница 2 из 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Поиск:

Copyright MyCorp © 2024Бесплатный хостинг uCoz